Cultureel maatwerk

Training op maat 

Voor medewerkers van de museumwinkel van een van de grote topmusea op het museumplein in Amsterdam hebben wij in 2015 een succesvolle maatwerk training actieve klantbenadering verzorgd. Onze opdrachtgever: ‘het opleidingstraject voor ons geslaagd is wanneer het team van verkopers handvatten aangereikt krijgt om de verkoopvaardigheid te ontwikkelen en zich zelfverzekerd voelt bij de toepassing hiervan’. Kort en goed, dit traject is zeer succesvol geweest. Wij hebben een maatwerk training ontwikkeld die als nuttig, leuk en leerzaam is ervaren door de medewerkers en managers op de winkelvloer. De basis voor het succes ligt in het ontwerp van de training, waarbij we economische, en voor sommigen in deze setting platte begrippen als commercie, handel en winst maken, hebben weten te verbinden met de unieke bestaande museale cultuur. Ga terug