aikido

Aanpak

Gedurende een periode van 3 maanden, kom je 5 keer samen met je personal trainer. De werkwijze is erop gericht om – geënt op jouw praktijksituatie –  je gedragseffectiviteit als manager te verbeteren. Een vorm van action learning dus.

Insteek in dit persoonlijke traject is het regisseren van het lastige gesprek. Vaardig worden in het lastige gesprek is de hefboom om anderen in beweging te krijgen. De snelle koppeling tussen theorie, oefenen in een veilige situatie en het uitvoeren in de praktijk maakt dat het geleerde een loopbaan lang meegaat.

Wil je je vast verdiepen in de theorie? Dan is onze management samenvatting van Viral Change™, een aanrader!

samenvatting viral change leandro herrero

Waarom?

De individuele training verandermanagement stelt managers in staat om gaande een veranderingstraject 1-op-1 gebruik te maken van een personal trainer. De trainer stelt zijn verander-expertise en instrumentarium beschikbaar om de manager te ondersteunen bij het regisseren van de verandering. Insteek is dat de regisseurs- of leiderschapsrol altijd zijn beslag krijgt in een of meer lastige gesprekken of publieke optredens op de spreekwoordelijke ‘momenten van de waarheid’. Door samen aan het script te werken waarin deze gesprekken en optredens plaatsvinden wordt de basis gelegd voor succesvolle interventie. Via intensieve gesprekstraining, feedback, etc. wordt vervolgens het lastige gesprek of het publieke optreden zelf vorm gegeven en gedragsmatig ingeslepen. Deze intensieve wijze van voorbereiden van de sleutelmomenten van het veranderingstraject dragen in hoge mate bij aan de impact ervan.

Verander het gedrag en je krijgt de cultuur cadeau! 

Leandero Herrero – auteur van Viral Change™

Inhoud

  • Verandermanagement: state-of-the-art kennis & best practices
  • Gedragswetenschappelijke inzichten m.b.t. tot menselijk gedrag
  • Transitie: veranderen op persoonlijk niveau
  • Bejegenen: omgaan met zichzelf en de ander
  • Gesprekstechniek en vaardigheid

Aan te raden voor lijnmanagers en projectmanagers

Meer weten? Neem contact met ons op.

Naam

Email

Onderwerp

Bericht

Aan te raden voor lijnmanagers en projectmanagers

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment